Zaupajte kvaliteti

V trgovini VisečeMreže zastopamo samo najbolj kvalitetne, inovativne in priznane evropske blagovne znamke:

Spoznajte viseče mreže La Siesta!

  • Ker so v samem kakovostnem vrhu in vam bodo ob pravilni uporabi služile na dolgi rok.
  • Ker se v njih prepleta tradicionalna lepota in moderna funkcionalnost.
  • Ker zagotavljajo maksimalno varnost in udobje.

Preverite, kaj vse jih odlikuje!

Tradicija izdelave

Odlične viseče mreže v podjetju La Siesta nastajajo že od leta 1991. Tradicija poslovanja omogoča zagotavljanje vrhunske kakovosti in ob stalnem upoštevanju želj in potreb strank izpolnjevanje njihovih pričakovanj. Pogostokrat še več kot to. Z visečo mrežo La Siesta boste prejeli celo več kot pričakujete!

Ročno delo

V vsako visečo mrežo je vloženo ogromno ur ročnega dela. Vsaka nitka je skrbno stkana, barve natančno uporabljene, kakovost preverjena. Pri proizvodnji visečih mrež La Siesta ne gre za masovno industrijsko proizvodnjo, temveč izdelavo v tradicionalnem stilu. V vsaki viseči mreži je vložena pozitivna energija tamkajšnjih prebivalcev.

Blagovna znamka La Siesta ima human pristop k zaposlovanju. Z izdelavo v latinskoameriških državah, v Indiji in drugod se v gospodarsko zapostavljenih deželah izboljšuje dohodek in pogoji življenja. Povečajo se možnosti za razvoj in spreminjanje sveta, odpravlja se izkoriščanje. Z nakupom visečih mrež La Siesta pomagate domačinom iz revnejših držav za dostojnejše življenje in nove priložnosti.

Kvalitetni, naravni materiali

Uporabljeni so najboljši in trpežni materiali, med katerimi izstopa organski bombaž. Sledi mu visoko kvaliteten bombaž, izredno lahek najlon in vodoodporen HamacTex® (polypropylen). Uporablja se čvrst les, ki je vodoodporen in pridobljen v skladu s certifikatom – zagotavlja izrabo lesa v skladu s strogimi predpisi za zaščito okolja. Izbrane so naravne barve, postopki barvanja pa omogočajo dolgotrajno obstojnost, tudi ob izpostavljenosti na soncu.

Zdravju in okolju prijazno

Ekološki vidik je prisoten tako pri sami izdelavi, kot pri izbiri materialov in embalaži. Vsi materiali so ekološko neoporečni in zagotavljajo zračnost ter mehkobo, kar vam bo nudilo maksimalno udobje. Viseče mreže so brez nepotrebne embalaže, ovite so samo v trak z deklaracijo in osnovnim opisom. Pritrditveni seti in stojala so pakirani v kartonsko embalažo, ki za okolje ni obremenjujoča. Ekološko izdelavo dokazujejo pridobljeni certifikati GOTS, in ustreznost standardu OE 100. Viseče mreže La Siesta so tako koži in naravi prijazne in zagotavljajo lahkotnost. V poletni vročini

Zagotovljena varnost

Varnost je na prvem mestu, zato imajo vsi izdelki La Siesta preverjeno varnost in so nosilci različnih certifikatov. Vsak korak v izdelavi je nadzorovan v skladu s strogimi predpisi, ki jih zahteva certifikat TÜV pod okriljem TÜV-Rheinland.

Inovativni namestitveni seti

Skrb za varnost in želja po celoviti ponudbi je bila osnova za razvoj lastnih setov za nameščanje visečih mrež in visečih stolov. Gre za inovativen, drugačen in edinstven pristop nameščanja visečih mrež. Največja prednost je v enostavni in hitri namestitvi, ki nudi možnosti za spremembe, če tako želite oziroma potrebujete. Kot je npr. skrajšanje ali podaljšanje vrvi in namestitev ali odstranitev viseče mreže. Odlikuje ga nizka teža in vodoodpornost, tako boste set brez skrbi lahko pustili tudi na dežju. Zagotovo pa je največja prednost v varnosti, ki jo dosežete s tako nameščenim setom.

Vrtljivi obroč pri visečih stolih

Od leta 1998 so viseči stoli La Siesta opremljeni z vrtljivimi obroči “Safe Turn”. Prednost obroča je v tem, da se viseči stol lahko vrti brez zapletanja vrvi. To je še zlasti primerno takrat, kadar viseče stole uporabljajo otroci, saj uživajo v vrtenju. V visečih stolih La Siesta bodo to lahko počeli brezskrbno.

Enostavna uporaba in vzdrževanje

Namestitev visečih mrež in visečih stolov je hitra in enostavna, ne glede na to ali jih nameščate na stene, strop, drevo ali na stojalo. Navodila za nameščanje najdete na spletni strani, namestitveni seti so opremljeni tudi z navodili za nameščanje. Prav tako ni težav z vzdrževanjem visečih mrež. Viseče mreže brez palice lahko perete v pralnem stroju pri temperaturi 30º C in jih posušite na zraku. Viseče mreže s palico obrišete z vlažno krpo, saj so narejene iz vodoodpornega materiala. Preverite navodila za uporabo in vzdrževanje.

Atraktivni modeli in edinstveni dizajni

Atraktivni modeli, čudovite barve in trendovski vzorci so rezultat kreacij izkušenih dizajnerjev. Na nastajanje novih modelov vplivajo preizkušene tradicionalne rešitve in trendi opremljanja. Tako nastajajo odlične viseče mreže, ki poleg neizmernih užitkov sproščanja nudijo maksimalno estetsko privlačnost vsakemu prostoru, tako zunaj kot znotraj.

V široki ponudbi različnih modelov v različnih velikostih boste zagotovo našli visečo mrežo, ki bo ustrezala vašemu življenjskemu stilu.

Privlačno pakiranje

Visečo mrežo boste prejeli ovito v trak z deklaracijo, medtem ko so namestitveni seti in stojala pakirani v kartonsko embalažo. Pri pakiranju ni nepotrebnih PVC vrečk in drugih odpadnih materialov.

Minimalen potreben prostor za shranjevanje

Ko viseče mreže ne boste uporabljali, jo preprosto zložite. Zložena bo zavzela zelo malo prostora, še zlasti v primerjavi z raznimi ležalniki in gugalnicami. Tudi to je prednost, ki jo velja omeniti pri visečih mrežah. Ta lastnost je dobrodošla predvsem na potovanjih, ko nam prostor, ki ga zavzemajo stvari, zelo veliko pomeni. Tudi stojala lahko izven sezone razstavite in ga shranite v škatli, v kateri ste ga prejeli.

Hiter rok dobave

Se vam z dobavo viseče mreže mudi? Odhajate na dopust ali jo želite podariti? Zaradi številnih modelov in barv morda ni vseh visečih mrež na zalogi v Sloveniji, so pa večinoma dobavljive v roku 4 do 7 delovnih dni. Preverite stanje zalog na 041/ 917 104.

Priljubljenost v svetu

Vsled zgoraj navedenim prednostim je blagovna znamka La Siesta prisotna v številnih državah širom po svetu. Zaupalo ji je že na tisoče zadovoljnih uporabnikov, zakaj ji ne bi tudi vi. Ko veste kaj hočete, boste izbrali viseče mreže La Siesta!

Izberite visečo mrežo La Siesta. Splača se izbrati najboljše!