Viseča gnezda Cacoon

Viseča gnezda Cacoon predstavljajo je nov koncept sproščanja in zabave. Dizajniran za odrasle in za otroke omogoča prvinska pustolovska doživetja v naravi. Božansko viseče gnezdo, ki združuje vse v enem: viseči stol, visečo mrežo, viseče gnezdo in viseči šotor. Karkoli si želite. Zagotovo kaj od tega ustreza tudi vam! Doma, na dopustu ali na delu.

Zgodba o Cacoonu

Ideja za viseče gnezdo Cacoon se je porodila pri iskanju najprimernejše rešitve za relaksacijski center butičnega hotela Scarlet v Veliki Britaniji. Njihov cilj ni zgolj to, da so gostje zadovoljni, temveč želijo da so navdušeni in posebno presenečeni nad njihovo ureditvijo. Zato je ekipa izkušenih strokovnjakov in priznanih arhitektov razvila edinstveno idejo visečih gnezd, ki zdaj razkošno dopolnjujejo njihov ambient.

Inspiracija

Navdih za to novo in nenavadno idejo je prišel iz narave. Iz gnezd, ki jih spletajo oziroma zgradijo ptice. Ptice gnezda gradijo instinktivno, že prvič ga spletejo dobro. To počnejo nagonsko, čeprav deluje, kot da imajo prav poseben načrt. Gnezda se po obliki in materialu razlikujejo od vrste do vrste ptic. Vsa pa naj bi zagotavljala varnost pred vremenskimi razmerami in zaščito pred plenilci. Za ptice gnezdo predstavlja dom in varno zatočišče. Za nas je viseče gnezdo Cacoon prav tako zatočišče in prostor, kamor se umaknemo v svoj mir ali skupaj s tistimi, s katerimi nam je prijetno. Kraj, kjer smo lahko to kar smo. Vendar še vedno povezani z okoljem zaznavamo, kaj se dogaja okoli nas.

Viseča gnezda v naravi

O Cacoonu

Viseča gnezda Cacoon so največja in najbolj zanimiva inovacija na področju relaksacije. Must have izdelek za odrasle in odraščajoče!

Kako je Cacoon narejen?

Viseča gnezda Cacoon ustrezajo strogim standardom za izdelavo. Uporabljeni so najkakovostnejši materiali, ki se sicer uporabljajo v industriji jadranja in kampiranja. Ustrezno razmerje bombaža in poliestra zagotavlja mehkobo, ki jo sicer daje bombaž in dolgo življenjsko dobo, ki jo omogoča trpežen poliester. Poleg tega je material zaščiten pred vremenskimi razmerami: pred nastajanjem plesni, pred vetrom, pred slano vodo, ima UV zaščito, je vododbojen. Poskrbljeno je za varnost in je dovolj majhen, da ga enostavno prenašamo.

Viseča gnezda za vso družino in tudi za hišne ljubljenčke

Pred prihodom na tržišče je bil izdelek testiran v različnih okoljih: na vrtu, v hribih, na gozdu, ob obali, ob bazenih, na igriščih in v notranjih prostorih, v pisarni, v športnih dvoranah, relaksacijskih centrih, otroških sobah in spalnicah. Povsod nudi obilo zabave in sprostitve.

Kaj o Cacoonu menijo uporabniki?

Viseča gnezda Cacoon so osvojila svet. Uporabniki pohvalijo preprostost uporabe: enostavnost nameščanja in optimalno embalažo za prenašanje. Prav tako so pohvalili enostavno čiščenje. Vsi ljubitelji dežnih kapljic so bili navdušeni nad nežnimi zvoki dežja, kar je podobna izkušnja kot pri šotorih. Seveda mora biti v tem primeru Cacoon zaprt z vrati. Tiste, ki se upravičeno izogibajo sončnim žarkom, pa najbolj navduši UV zaščita. Poglavitna prednost se jim zdi mirno zatočišče, ki ga viseče gnezdo Cacoon nudi.

Viseče gnezdo Cacoon se uporablja praktično povsod, Kathy ga je odnesla celo s seboj v puščavo. Odlično se obnese pod drevesom, prav tako pritrjen na tram ali strop.

Nekateri uporabniki se v njem počutijo drzno in pustolovsko. Ste tudi vi bolj avanturistični tip?

Prednosti visečih gnezd Cacoon

  • Zaščita pred plesnijo
  • UV zaščita
  • Vodoodbojnost
  • Visoka nosilnost
  • Zagotovljena varnost
  • Enostavno in hitro nameščanje
  • Optimalna embalaža za prenašanje

 

Viseče gnezdo Cacoon preprosto vzljubite. Ne glede na to ali v njem berete knjigo, opazujete naravo ali samo počivate. Gnezdo bo kmalu postalo vaše vsakdanje zatočišče za sproščanje.