Uporaba visečih mrež

Viseče mreže lahko uporabljate vse dni v letu

Uporaba v Južni Ameriki je zelo razširjena, saj mreže nadomeščajo postelje in stole. Uporabljajo jih tako za spanje, kot za počivanje, sproščanje in uživanje. Vedno bolj so priljubljene v Evropi, predvsem za popoldansko počivanje in dodatek v prostoru, kot del pohištva. Viseče mreže lahko uporabljate tako v notranjih kot zunanjih prostorih. Zunaj lahko mrežo namestite na drevo, na terasi na strop ali tram ali na priročno stojalo, ki ga lahko poljubno prestavljate. Znotraj vam bo viseča mreža najbolj prišla prav v dnevni sobi, kjer se največ zadržujete, zagotovo pa jo bodo z veseljem imeli otroci v svoji sobi.

Prednost visečih mrež

Prednost je v enostavnem premikanju iz enega v drug prostor. Ker jih snamemo z lahkoto, so primerne zlasti za manjše stanovanjske površine, saj jo lahko namestimo samo ob določenih priložnostih.

Ko mreže ne potrebujemo več, jo očistimo, dobro osušimo in hranimo na suhem prostoru. Prednost pred ostalimi ležalniki in gugalnicami je zagotovo v tem, da viseča mreža ne zavzame veliko prostora.

Mreže zagotavljajo edinstven počitek in sproščanje, seveda tudi spanje. Zanimivo je, da jih otroci zelo radi uporabljajo.  Nežno zibanje jih uspava, primerne so tudi za kratkotrajno spanje dojenčka.

Privoščite si počitek v mreži vsak dan, razvajajte se, s tem pa poskrbite za svoje zdravje!