Razvajajte se

Vzemite si čas zase

Za dobro počutje ne potrebujete veliko. Največ, kar lahko storite zase je, da si vzamete čas zase. Za sproščanje, umiritev, meditacijo ali branje najljubše knjige. In seveda za druženje z vašimi najbližjimi. Karkoli, samo da malce umirite vaš vsakdanji tempo.

Lahko uvedete dnevni ritual sproščanja ali meditacije v viseči mreži , visečem stolu, visečem gnezdu ali v gugalnici. Naravnajte se na pozitivne misli in afirmacije, ki vas bodo napolnile z veseljem in zadovoljstvom. Sreča in zadovoljstvo izhajata iz vašega notranjega počutja. Sproščeni in umirjeni boste kos novim izzivom.

Razvajate se v svojem stilu. Vsak dan v letu. V objemu domačnosti svojega doma, kamor namestite visečo mrežo ali viseči stol, ali na potovanjih, predvsem na kampiranjih. Saj poznate tisti prijetni občutek, ko se uležete v visečo mrežo in se zdi, kot da se je čas ustavil? V nežnem pozibavanju v senci dreves in poslušanju morskih valov ter živahnega poletnega dogajanja. Ali pa ste morda med tistimi, ki si vedno znova dopovedujejo, da si bodo počitek privoščili nekoč, ko bo vse postorjeno. Ne odlašajte in ne čakajte predolgo. Uživati je potrebno zdaj! Ne samo na dopustu, temveč vsak dan.

Viseče mreže za vso družino

Viseče mreže obožujejo vsi. Mlajši, starejši, otroci in celo kužki. Zato pred nakupom dobro razmislite, katera bo najprimernejša za vas. Enojne viseče mreže so namenjene eni osebi, v dvojnih se bosta razvajala dva, medtem ko je v družinskih visečih mrežah dovolj prostora za dva in tudi vso družino. V viseči mreži izkoristite čas za brezskrbne pogovore, lahko si zaupate kakšno skrivnost, si izmislite posebno igrico ali sproščeno zaspite. Priložnost, da uživate v sladkobnem lenarjenju. Visečo mrežo namestite po potrebi, takrat, ko jo potrebujete. Ko mreže ne potrebujete več, jo preprosto snamete. Namestitev in odstranitev je hitra in enostavna. Prostor lahko torej uporabljate za več namenov.

Viseča mreža s palico ali brez?

Viseče mreže s palico imenujemo tudi ameriške viseče mreže. Pri nas so bolj priljubljene viseče mreže brez palice, ki so hkrati tudi bolj stabilne. V kolikor bodo visečo mrežo uporabljali tudi otroci, je bolje izbrati visečo mrežo brez palice. Sicer pa je viseča mreža s palico lepši okras, saj je mreža ves čas napeta in pride bolj do izraza. Če boste na visečo mrežo brez palice dali okrasne blazine, bo prav tako blago bolj opazno.

Pri izbiri se prepustite tudi svojim občutkom. Velika verjetnost je, da bo viseča mreža, ki vam prva ukrade pogled, prava za vas. Uživajte v izboru in izberite vam najljubšo!

Doživite občutek lebdenja v visečih gnezdih Cacoon

Se želite tudi vi počutiti svobodno kot ptice? Ali pa doživeti občutek, kot da vaš šotor visi? Potem so viseča gnezda Cacoon kot nalašč za vas.  Namenjena odraslim in otrokom omogočajo prvinska pustolovska doživetja v naravi. Božansko viseče gnezdo, ki združuje vse v enem: viseči stol, visečo mrežo, viseče gnezdo in viseči šotor. Karkoli si želite. Zagotovo kaj od tega ustreza tudi vam! Doma, na dopustu ali na delu. Preverite, kateri model vam najbolj ustreza.

Niste prepričani, da boste izbrali pravo visečo mrežo za vas? Vaš čas je dragocen. Pokličite nas za svetovanje, 068 135 940.