Predstavitev

Spletna trgovina Viseče Mreže ponuja pestro izbiro kvalitetnih visečih mrež, visečih stolov in dodatkov. Informira vas o vsem, kar potrebujete za varno in dolgotrajno uporabo visečih mrež. Našli boste nasvete in navodila za uporabo, nameščanje ter vzdrževanje visečih mrež.

Viseče mreže so primerne tako za uporabo v udobju doma, kot na dopustu – nepogrešljive so na potovanjih, letovanjih in piknikih. Popestrijo kampiranje na morju in drugod ter nudijo posebno sproščanje, užitek in mir. Nežno pozibavanje v viseči mreži prijetno uspava in je odlično za odpravljanje stresa.

Viseče mreže priznanih blagovnih znamk

Za vas iščemo najboljše viseče mreže priznanih blagovnih znamk, s poudarkom na inovativnih rešitvah in odličnih barvnih kombinacijah. Bogata ponudba vključuje viseče mreže La Siesta, ene najbolj priznanih visečih mrež na svetu. Pridružila se ji je blagovna znamka Koalahammocks, ki, zahvaljujoč pisanim barvam in čipkastim dodatkom, pričara domačnost in toplino. Ponudba se krasno dopolnjuje z visečimi gnezdi Cacoon, ki so nekakšna mešanica treh izdelkov: visečih gnezd, visečih stolov in visečih šotorov. Vse tri jemljejo navdih iz narave. Odlikuje jih ekološka usmerjenost in čut za estetiko.

Katera viseča mreža je prava za vas?

Izberite visečo mrežo, ki vam je najbolj pri srcu in ustreza vašim potrebam. Izbirajte med velikostjo, barvami in blagovnimi znamkami. Kraljuje naj na vaši terasi ali pa vam dela družbo na dopustu. Nato si redno privoščite čas zase. Zaprite oči, globoko vdihnite, prisluhnite naravi in odidite v svoj svet. Počitek v viseči mreži se vam bo obrestoval. Preprosto, kajne? Želimo vam veliko prijetnih in sproščenih trenutkov.

VisečeMreže.si – Povsod je lepo, v viseči mreži je najlepše 🙂