Politika zasebnosti

Kdo smo?

naslov naše spletne strani: https://www.visečemreže.si.  Za njo stoji podjetje Pogla d.o.o. s sedežem: Gornji Rudnik I 1, 1000 Ljubljana.

Katere osebne podatke shranjujemo in zakaj?

Piškotki

Spletna stran Viseče Mreže shranjuje piškotke v katerih so nekateri osebni podatki. Več o piškotkih preberite na strani dekleracija piškotkov.

.

Komentarji na novice

Ko obiskovalec odda komentar na spletno stran, shranimo ime, email naslov ter vsebino komentarja, da lahko komentar spremljamo, nanj odgovorimo. Shranjujemo tudi uporabnikov unikatni IP naslov in niz uporabniškega posrednika brskalnika s katerim si pomagamo prepoznati neželene komentarje ali spam.

Kontaktni obrazec

Kontaktni obrazec shranjuje vse vnešene podatke, da lahko z vami komuniciramo. Brez shranjevanja podatkov bi takšen obrazec bil brezpredmeten saj nebi znali identificirati komu naj odgovor pošljemo.

Vdelane vsebine z drugih spletnih strani

Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o sebi, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analitika

Spletna trgovina

S kom delimo vaše podatke?

Podatke shranjenje v statističnih in trženjskih pikotkih delimo s ponudniki Google, Youtube in Facebook

Koliko časa hranimo vaše podatke?

Če oddate komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobravamo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti.

Za uporabnike, ki se prijavijo na naši spletni strani (če obstajajo), shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih zagotavljajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledujejo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in uredijo tudi te podatke.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki?

Če imate na tej spletni strani račun ali ste oddali komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke?

Komentarje obiskovalcev preverjamo prek storitve za samodejno zaznavanje nezaželene pošte.