Polepšajte vaš dom

Viseče mreže in viseča gnezda kakovostnih blagovnih znamk, kot so La Siesta, Koalahammocks in Cacoon,  niso namenjena samo razvajanju in sproščanju, temveč so hkrati tudi pravi okras v vašem domu. V njih lahko uživate v notranjih prostorih, na terasi ali ob bazenu. Pisane barve in edinstveni dizajni bodo popestrili in polepšali vsak dom in ambient. Pester izbor različnih modelov, velikosti in barvnih kombinacij omogoča, da najdete pravo visečo mrežo zase. Dodatno okrasitev dosežete tudi z okrasnimi blazinami.

Estetska vrednost kakovostnih visečih mrež La Siesta

Viseče mreže La Siesta kreirajo vrhunski dizajnerji. Upoštevajo tradicionalne vzorce dežel, od koder viseče mreže izvirajo in kjer še danes nastajajo. Dodajajo jim trendovski pridih, ki jih približa sodobnemu času. Estetska vrednost se kaže tudi na najmanjših detajlih, kot je barvni preplet nosilnih niti v kitke in podobno. Za vrhunsko kakovost je pomembna vsaka najmanjša podrobnost!

Odlikujejo jih raznoliko tkanje, rezultat česar so različne tkanine, ki se uporabljajo za viseče mreže. Tako med njimi ne najdete samo navadnih črt, temveč se te lahko prepletejo v kockast vzorec, ob robu se mreža lahko zaključi tudi s čipko. Enkrat s preprosto, ki diskretno okrasi visečo mrežo, spet drugič z razkošno, ki ustvari pravo dekorativno bogastvo. Ob različnih skrbno izbranih kombinacijah bo viseča mreža prava kraljica vašega doma. Katero boste izbrali?

Pisane barve visečih mrež Koalahammocks

Viseče mreže Koala so prepoznavne po mavričnih barvah in kakovostnem, mehkem bombažu. Rezultat izjemnih kreacij in tradicionalne izdelave so vrhunske viseče mreže, ki nudijo izjemno udobje in pritegnejo poglede. Tako doma, kot na potovanjih. Viseče mreže Koala vas bodo zagotovo ves čas navduševale!

Namestitev na steno, drevo ali na stojalo?

Kam namestiti visečo mrežo, da bo najbolj praktično in varno? Zunaj je namestitev na drevo idealna izbira, še zlasti, če je drevo dovolj veliko, da vam nudi prijetno senco v poletni vročini. Žal nimamo vedno na izbire dreves ali pa si občasno zaželimo raje počivati na prijetnem soncu. V tem primeru je bolje, da visečo mrežo pritrdimo na stojalo, namenjeno za viseče mreže. Stojalo lahko poljubno prestavljate kamor želite oziroma kje imate največ prostora. V notranjih prostorih visečo mrežo običajno namestimo na stene oziroma viseči stol na strop. V tem primeru mrežo preprosto odstranite, ko jo ne potrebujete. Lahko pa tudi v notranjih prostorih uporabite stojalo. Običajno se uporablja stojalo za viseče stole, ker zavzema manj prostora kot stojalo za viseče mreže. Viseča mreža v setu s stojalom je prav tako pravi okras za vaš dom.

Sestavite in razstavite visečo mrežo s stojalom v 5 sekundah

Čisto zares je to mogoče! Revolucionaren sistem sestavljanja in razstavljanja viseče mreže Kajito, z zložljivim bambusnim stojalom, je edinstven izdelek na področju setov visečih mrež. Enostaven za prenašanje in nameščanje, udoben za ležanje. Polepša vaš dom, enkrat na terasi, drugič v dnevnem prostoru. Čudovit in razkošen. Vas skrbi, da ne boste imeli dovolj prostora? Kadar ga ne potrebujete, ga pospravite v 5 sekundah.

Viseče mreže tudi v otroški sobi

Otroci so polni domišljije. Ure in ure se lahko igrajo sami, s svojimi namišljenimi junaki ali pravimi prijatelji. Uživajo v vsaki podrobnosti, predvsem pa obožujejo prijetne domače kotičke. Kamorkoli jim boste namestili visečo mrežo, povsod bodo našli nove zgodbe, ki se bodo prepletale skozi igro.

V glavnem se v viseči mreži igrajo, najraje se v njej gugajo, občasno pa tudi zaspijo.  Intuitivno zaznajo prijeten občutek lebdenja v viseči mreži in se mu lahkotno prepustijo. Ne glede na to, ali bo mreža pritrjena pod pograd, na strop ali med dve steni, povsod jim bo v njej lepo. V otroških visečih mrežah in večjih mrežah, kjer bodo uživali skupaj z vami.

Viseče mreže so dekoracija, ki ima veliko uporabno vrednost. Ob sproščanju v viseči mreži se boste počutili pomirjeno in sproščeno. Ob pogledu na celoten ambient, ki ga krasi viseča mreža, pa boste uživali vi in vaši obiskovalci.

Viseče mreže za popolno zadovoljstvo

Z visečimi mrežami La Siesta dobite več kot pričakujete. Brezhibno kakovost, zagotovljeno varnost in estetsko popolnost. Domačnost in toplino pa si pričarajte sami. Dom je tam, kjer je ljubezen. In kjer je ljubezen, je vse mogoče.

Preverite, zakaj se za viseče mreže odloča na tisoče ljudi. Bodite med njimi!