Vodoodporen HamacTex®

Zakaj izbrati vodoodporen HamacTex®

Vodoodporen Material HamacTex® je dobra izbira za vse tiste, ki želite visečo mrežo pustiti zunaj tudi čez noč. HamacTex® je odporen proti UV žarkom in vodoodbojen in torej v posebnih razmerah, kot je močno sonce, veter in dež, ohrani svoje funkcionalnosti ter sijoče barve.

Material HamacTex® je bil razvit posebno za potrebe visečih mrež.

Pri razvoju vodoodpornega materiala HamacTex® je bilo najpomembneje, da se zagotovi material podobnih lastnosti kot je bombaž, vendar z dodatnimi lastnostjo – vododpornost. Cilj je bil dosežen! Rezultat so vodoodporne viseče mreže, ki so hitro postale popularne po vsem svetu.

Hitro sušenje

Dež ne poškoduje in uničuje visečih mrež, ki so iz HamacTex®-a. Dežne kapljice preprosto zdrsijo iz blaga in viseča mreža ostane suha. V kolikor dežuje po viseči mreži, jo pustite zunaj in prvo sonce jo bo posušilo in ostala bo takšna kot je bila.

UV zaščita in mehkoba

Dolga izpostavljenost soncu viseči mreži iz HamacTex®-a ne bo škodoval. Barve se bodo ohranile, tudi po nekaj mesečni izpostavljenosti. Prav tako se bo ohranila mehkoba viseče mreže, ki jo občutite ne glede na to, kako ste oblečeni. Prav zaradi vseh teh prednosti je HamacTex® resna konkurenca bombažu.

HamacTex®: rešitev za zunanjo uporabo

Želite celo poletje pustiti visečo mrežo zunaj? Ne da bi to imelo posledice na mehkobi, prijetnih barvah in celotnemu izgledu viseče mreže? Preprosto, odločite se za model iz vodoodpornega HamacTexa.