Dizajn

Posebna pozornost se posveča izboru, oblikam in barvam novih modelov. Kvaliteta se preverja v laboratorijih in v praksi tako dolgo, da je zagotovljeno maksimalno zadovoljstvo, udobje in varnost. Oblikovalci La Siesta so perfekcionisti, ki ne dopuščajo nobene napake.

Tradicionalno & moderno

Za večino prebivalcev Južne Amerike so viseče mreže način življenja in izražanje njihove kulture. S kombinacijo živahnih barv in posebnih materialov  želi La Siesta to kulturo še bolj poudariti in jo približati ostalemu svetu. Prav tako z vpletanjem različnih makramejev, ki dajejo videz čipke.

Za vse generacije

Viseče mreže uporabljamo ob različnih priložnostih, za vsakdanji počitek, sproščanje in spanje, za igro otrok,  za romantične trenutke, družinsko druženje, za nežno zibanje ali na potovanjih. Primerne so tudi za spanje dojenčkov in otrok.  Spanec ob prijetnem pozibavanju je umirjen . Uporabljate jo lahko na morju, za piknik, hkrati pa je lep okras za vsak dom. Viseče mreže morajo torej ustrezati različnim namenom. Da bi vsemu temu čim bolj ugodili in hkrati zagotovili zdarvo uporabo, se je La Siesta povezala z nemškin združenjem za držo in telesne vaje, Federal German Association for the Promotion of Posture and Physical Exercise (BAG). Rezultat sodelovanja s tem združenjem so viseče mreže za dojenčke in otroke, ki imajo prav posebne potrebe.

Doma ali na poti

Viseče mreže so se uporabljale že stoletja nazaj za spanje na palubi. Danes se je popotniški duh ohranil, viseče mreže pa so vedno bolj kakovostne in udobne, tako za uporabo doma za uživanje, sproščanje in popoldanski počitek, kot za potovanja in dopust (kampiranje in na poti). Enostavna namestitev in varna uporaba se načrtuje že pri razvoju posameznega modela. Vse to omogoča popolni užitek ležanja in sproščanja v viseči mreži doma in na poti.

Za zdravje

S tem, ko se sprostite, odstranite neprijetni stres in tako poskrbite za boljše počutje in za zdravje. Napolnite se s potrebno energijo za uresničevanje novih izzivov. Dobro počutje in pozitivna energija sta pomembni za zdravje in s tem za kvalitetno življenje.