Bombaž

Bombaž za viseče mreže

Večino visečih mrež je iz naravnega bombaža, ki je izredno mehek in odporen na vlago.

Viseče mreže morajo biti zaradi dolge življenjske dobe narejene iz najbolj kvalitetnega materiala, ki se ne sme trgati ali muckati. Samo tako se lahko zagotavlja optimalna uporaba, tudi za več oseb. Naravni bombaž je zaradi dolgih vlaken izjemno trpežen in robusten. Prav tako se posebno pozornost namenja tudi kvaliteti preje. Na ta način lahko zagotavljamo, da vam bo viseča mreža nudila vso obdobje, ki ga obljubljamo.

Medtem ko počivamo v viseči mreži, naše telo, zlasti v vročini, izgublja tekočino. Naravni bombaž absorbira tekočino in mi ostajamo suhi, ob čemer čutimo posebno udobje. To je še zlasti pomembno za otroške viseče mreže.

Preverite modele visečih mrež iz bombaža.

Mehak na dotik

Bombažna vlakna so mehka na dotik, zato je takšna tudi struktura blaga. Bombaž je torej najprimernejši material za izdelavo visečih mrež.

Izjemno lahek

Naslednja kvaliteta bmbaža je zagotovo nizka teža. Pri visečih mrežah je to pomembno predvsem zato, ker je zaradi velike površine uporabljenega zelo veliko tekstila.

La Siesta uporablja samo naravni, 100 % bombaž. Za razliko od recikliranega bombaža ta zagotavlja čistost barv in visoko udobje.