Predstavitev podjetja La Siesta

Kupci širom po svetu zaupajo blagovni znamki La Siesta zaradi kvalitetnih, funkcionalnih in estetsko dovršenih visečih mrež, hkrati pa tudi zaradi ekološke osveščenosti in prijaznega odnosa do vseh vključenih v proces.

Specialist za viseče mreže od leta 1991

Nemško podjetje La Siesta ima svoj sedež v Jugenheim, Rhinehessen. Od leta 1991 je specializirano za razvojmarketing in distribucijo visečih mrež. Od samega začetka poslovanja posvečajo posebno pozornost humanim medsebjnim odnosom in ohranjanju narave.

Kvaliteta

Z razvojem kvalitetnih visečih mrež se je pojavila tudi ideja za nove izdelke: viseče mreže za otroke in popotnike ter viseči stoli. Celotna linija izdelkov je podprta s kvalitetnimi originalnimi pritrditvenimi seti, ki zagotavljajo varno uporabo. Hkrati so v ponudbo vključena stojala, tako za viseče mreže, kot za viseče stole. Vsi izdelki ustrezajo strogim kriterijem za kakovost in udobje. Ob pravilni uporabi je zagotovljena življenjska doba 20 let. Vizija podjetja je popolnost visečih mrež in vključevanje trendov sodobnega življenja v njihov nadaljnji razvoj.

 

Trajnostni razvoj

Pri modernem poslovanju je pomemben trajnostni razvoj. La Siesta s svojim odgovornim odnosom do ljudi in do okolja veliko prispeva k izgradnji priljubljene blagovne znamke, ki temelji na osveščenosti in to idejo širi naprej. Poštenost, transparentnost in spoštovanje so vrednote, ki so pri La Siesta na prvem mestu.

Deli z drugimi