Pravilno ležanje

Na začetku bomo za pravilno ležanje v viseči mreži potrebovali nekaj prakse in časa. Vsekakor se je vredno potruditi, da se uležemo pravilno, kajti na ta način nam mreža nudi največ udobja. Pravilno je, da se v mrežo uležemo po diagonali.

V večini primerov se ob prvi uporabi v mrežo uležemo po dolgem. Ta položaj ni najbolj udoben, blago viseče mreže se preveč tesno ovije okrog telesa in vam celo onemogoča razgled okoli sebe.

Idealni položaj je ležanje diagonalno

Z ležanjem diagonalno se blago razporedi tako, da imate razgled v nebo in po okolici. Hkrati nudi tudi zibanje v viseči mreži, v kolikor ležite diagonalno, poseben užitek in zadovoljstvo.Ste vedeli?


Barve

Barve

Viseče mreže, ki izhajajo iz Latinske Amerike izžarevajo srečo in veselje do življenja, kar se izkazuje tudi preko živahnih barv. Zagotoviti je potrebno dolgotrajno obstojnost barv, tudi  na močnem soncu, zato La Siesta zaupa samo kvalitetnim naravnim barvam kot Ciba ali Dystar. Viseče mreže La Siesta so testirane na izpostavljenost močni svetlobi in na odpornost [...]


Preja

Preja

Pri razvoju posameznega modela viseče mreže je Izredno pomemben izbor primerne preje. Vsekakor mora biti preja zaščitena pred trganjem, saj se samo tako lahko zagotavlja maksimalno nosilnost. Po drugi strani mora biti tudi mehka in zračna.


Uporaba visečih mrež

Uporaba visečih mrež

Uporaba v Južni Ameriki je zelo razširjena, saj mreže nadomeščajo postelje in stole. Uporabljajo jih tako za spanje, kot za počivanje, sproščanje in uživanje. Vedno bolj so priljubljene v Evropi, predvsem za popoldansko počivanje in dodatek v prostoru, kot del pohištva. Uporabljamo jih v notranjih prostorih in zunaj. Prednost je v enostavnem premikanju iz enega [...]


Več ...