Kako nakupovati

NAKUP IN KOŠARICA

Ob kliku na posamezni izdelek se prikaže njegov podrobnejši opis. Ob vsakem izdelku je gumb Dodaj v košarico, klik na ta gumb doda izdelek v košarico. Košarico si lahko ogledate s klikom na gumb Prikaži košarico, ki se nahaja nad izdelkom. Košarica se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu. Ko se približate znaku za košarico imate dve možnosti za izbiro, in sicer Prikaži košarico ali Na blagajno.

S klikom na Prikaži košarico se le ta odpre. V njej lahko spreminjate njeno vsebino, povečate ali zmanjšate količino izdelkov ali jih odstranite. Spremembe je potrebno potrditi s klikom na Potrdi spremembe. V nadaljevanju se prikaže znesek kupnine, stroški dostave in gotovinski popust, ki velja ob plačilu na TRR. Ko se z vsebino košarice strinjate kliknite gumb Nadaljuj na blagajno.

V blagajni vnesete potrebne podatke za račun, dostavo, način plačila in morebitne opombe. Označite, da ste si prebrali Pogoje poslovanja in da se z njimi strinjate. Izbrane izdelke naročite s klikom na gumb Potrdi nakup. S tem je naročilo oddano, kar se tudi izpiše.

DOSTAVA
Po oddanem naročilu prejmete paket preko dostavnega partnerja. Rok dobave za izdelke na zalogi je predvidoma od 2 do 5 dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave predvidoma od 4 do 14 dni. Če vam izbranega izdelka ne moremo poslati v tem roku, vas bomo o tem obvestili. V kolikor se odločite za plačilo na TRR se naročilo smatra za potrjeno takrat, ko zanj prejmemo plačilo. Dobavni roki začnejo veljati od takrat.

Dostava v Sloveniji

Prevozni stroški za naročila pod 100 € znašajo 4,92 €, kot je navedeno v pogojih poslovanja.

Dostava na Hrvaškem

Prevozni stroški za dostavo na Hrvaško znašajo 9,80 EUR, ne glede na višino naročila.

PLAČILO
Izberete način plačila.
– Po povzetju z gotovino: kupnino poravnate dostavnemu podjetju. Račun prejmete ob prevzemu in plačilu pošiljke skupaj s poštnino.
– Po predračunu: na email prejmete potrditev naročila, na katerem so tudi podatki za nakazilo:

Ekokamra d. o. o.
Pod bregom 71
3313 Polzela

TRR pri Hypo Alpe Adria Bank d. d.: SI56 3300 0000 2197 526

Sklic: številka naročila

Vaše naročilo bo dobavljeno po plačilu predračuna.

Nekatere izdelke je mogoče naročiti samo s plačilom po predračunu, kar je navedeno pri posameznem izdelku. Prav tako je potrebno plačilo po predračunu za vsa naročila, ki se dostavljajo na Hrvaško.

INFORMACIJE
V primeru, da so nejasnosti v zvezi z razumevanjem ponujenih izdelkov in z naročanjem blaga, vas prosimo, da nas o tem obvestite po emailu lasiesta.si@gmail.com ali telefonu 041/ 917 104 . Z veseljem se vam bomo posvetili in vam odgovorili. Prav tako bomo veseli vsakega vašega mnenja, pripombe ali pohvale, saj želimo našo spletno ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam.