NAKUP IN KOŠARICA

Ob kliku na posamezni izdelek se prikaže njegov podrobnejši opis. Ob vsakem izdelku je ikona »dodaj v košarico«, klik na to ikono doda izdelek v košarico. Če želite nadaljevati z nakupom, izberete možnost «nadaljujte z nakupom«, v nasprotnem primeru pa možnost »na blagajno«.

V desnem stoplcu se nahaja Košarica, v kateri so vidni izdelki, ki ste jih tja dodali. S klikom na znak “minus”, lahko odstranite izdelek, ki ga ne želite. Link do Blagajne najdete tudi v Košarici, a le kadar je Košarica polna.

Vsebino košarice lahko na Blagajni spreminjate. Količino lahko zmanjšate ali povečate in spremenjeni vnos osvežite s klikom na gumb »popravi«. Lahko tudi odstranite izdelek s klikom na »odstrani«.

Vnesete potrebne podatke za račun, dostavo in način plačila. Označite, da ste si prebrali Pogoje poslovanja in da se z njimi strinjate! izbrane izdelke naročite s klikom na gumb »izvedi nakup«. S tem je naročilo oddano, kar se izpiše na ekranu.

DOSTAVA
Po oddanem naročilu prejmete paket preko dostavnega partnerja. Rok dobave za izdelke na zalogi je 2 – 5 dni, za izdelke, ki niso na zalogi je rok dobave napisan pri posameznem izdelku. Če vam izbranega izdelka ne moremo poslati v tem roku, vas bomo o tem obvestili. Prevozni stroški za naročila pod 100 € znašajo 4,92 €, kot je navedeno v pogojih poslovanja.

PLAČILO
Izberete način plačila.
– Po povzetju z gotovino: Kupnino poravnate dostavnemu podjetju. Račun prejmete ob prevzemu in plačilu pošiljke skupaj s poštnino.
– Po predračunu: Po e-mailu prejmete predračun s številko transakcijskega računa in sklicno številko. Vaše naročilo bo dobavljeno po plačilu predračuna.

INFORMACIJE
V primeru, da so kakršnekoli nejasnosti v zvezi z razumevanjem ponujenih izdelkov in z naročanjem blaga, vas prosimo, da nas o tem obvestite na: ekokamra@siol.net . Z veseljem se vam bomo posvetili in vam odgovorili. Prav tako bomo veseli vsakega vašega mnenja, pripombe, pohvale… saj želimo našo spletno ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja